Kartu su vokiečiais čia dar žaidžia Italijos „Napoli“, Ispanijos „Villarreal“ ir Anglijos „Manchester City“ komandos.

Prieš dvi savaites, trečiajame Čempionų lygos grupių etape rate, bavarai išvykoje sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Napoli“ klubu ir prarado pirmus taškus, mat prieš tai buvo šventę pergales ir prieš „Man City“ ekipą 2:0 namuose, ir prieš „Villarreal“ klubą 2:0 išvykoje.

Prieš trečiadienio vakarą Miunchene vyksiančią antrą dvikovą su „Napoli“ komanda, „Bayern“ komandos strategas kalbėjo apie apie savo ekipos idealus.

„Mes nesekame niekieno pavyzdžiu. „Bayern“ klubas yra dominuojantis, todėl kiti seka juo. „Napoli“ klubo futbolininkai yra nepailstantys, kupini sportinio pykčio ir disciplinos. Dėl to jie bus pavojingi, tačiau esame tam labai gerai pasiruošę ir žinome, kaip varžovai žais. Be abejo, norime laimėti. Pergalės atveju būtume puikioje situacijoje grupėje“, - teigė J. Heynckesas.

Treneris pareiškė, kad Čempionų lygos finalas „Bayern“ klubui nebūtų utopija.

„Nepaisant tų lygiųjų su „Napoli“ ekipa, gerai laikomės net ir „mirtininkų grupėje“. Turnyre dalyvauja daug stiprių komandų, tačiau, kodėl turėtume manyti, kad Čempionų lygos finalas mums yra utopija?“, - pridūrė J. Heynckesas.