Rungtynės baigėsi be įvarčių – 0:0 (0:0), o tai yra gera žinia „Liverpool“ klubui, kuris 2:1 (1:1) pranoko „Brighton“ ekipą.

Miestiečiai antrojo kėlinio viduryje šturmavo varžovų vartus ir nuolatos kėlė didžiulį spaudimą, bet discipliną gynyboję išlaikęs Londono klubas išlipo sausas iš šios situacijos.

Po šio turo „Manchester City“ turi 64 taškus ir užima trečią vietą, o tašku daugiau sukaupęs „Arsenal“ rikiuojasi antras.

Į pirmąją poziciją sugrįžo „Liverpool“ futbolininkai.

„Anfield“ stadione pirmieji pasižymėjo svečiai iš Braitono, kuomet jau antrąją rungtynių minutę įvartį-gražuolį pelnė Danny Welbeckas.

Po šalto dušo šeimininkai atsigavo ir 27 minutę išlygino rezultatą, kuomet patogiai atšokusį kamuolį į vartus pasiuntė Luisas Diazas.

Rezultatą „Liverpool“ persvėrė antrojo kėlinio viduryje, kuomet po nuostabaus Alexio Mac Allisterio perdavimo įvartį pelnė Mohamedas Salah.

Pergalę pasiekę Jurgeno Kloppo auklėtiniai savo sąskaitoje turi 67 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)