Priminsime, kad nesenai iš Anglijos rinktinės trenerio pareigų pasitraukė italas Fabio Capello, todėl Anglijos FA ieško naujo trenerio rinktinei, kuriuo visų pirma norėtų matyti Redknappą.

Tačiau Redknappas yra susikoncentravęs ties „Spurs” treniravimu ir neketina eiti į derybas su Anglijos rinktine. Harry tikino, kad sutiktų rinktinę treniruoti tik tuomet, jei jam nereikės palikti „Tottenham” komandos, į kurią po Euro 2012 jis vėl galėtų sugrįžti.

Taigi, jeigu FA taip ir neras kompromiso su dabartiniu „Tottenham” strategu, tuomet, kaip rašo spauda, bus pradėtos derybos su buvusiu „Liverpool” ir dabartiniu „West Brom” treneriu Hodgsonu.

„Aš žinau, kad Anglijos rinktinės vadovai svarsto mane kaip galimą kandidatą treniruoti rinktinę. Aš manau, jog visko gali nutikti ir neketinu to neigti”, - kalbėjo 64-erių metų Hodgsonas.

Priminsime, kad Anglijos nacionalinė futbolo rinktinė Europos čempionate, kuris vyks Lenkijoje ir Ukrainoje, pateko į D grupę, kurioje varžysis su Ukraina, Švedija ir Prancūzija.