Su trečiuoju pagal rezultatyvumą NBA čempionate (29,1 tšk.) A. Iversonu dėl mėnesio laureato titulo realiausiai konkuravo Vakarų konferencijoje pirmaujančio Sakramento "Kings" klubo (30 pergalių ir 12 pralaimėjimų) žaidėjas Chrisas Webberis.

Filadelfijos ekipos gynėjas sausio mėnesį per šešerias rungtynes savo komandai pelnė 40 ir daugiau taškų, o jo rezultatyvumo vidurkis siekė 34,6 taško. Be to, A. Iversonas kiekvienose rungtynėse 4,4 karto rezultatyviai perduodavo kamuolį partneriams, po krepšiais atkovodavo 2,9 kamuolio, 2,67 karto per mačą perimdavo kamuolį iš varžovų.

Sausio 6 dieną mače su Žydrūno Ilgausko Klivlendo "Cavaliers" klubu A. Iversonas pelnė 54 taškus ir pasiekė savo karjeros lygoje rezultatyvumo rekordą. Šias rungtynes išvykoje "76ers" laimėjo 107:103.

Po savaitės Filadelfijos krepšininkai namuose 100:83 įveikė San Antonijaus "Spurs" komandą. Šiame mače A. Iversonas į svečių krepšį įmetė 40 taškų ir atkovojo 5 kamuolius po krepšiais.

Sausio 21-ą dieną 51 taškas jo pelnytas neišgelbėjo "76ers" nuo pralaimėjimo po pratęsimo 100:106 savo aikštelėje mače su Toronto "Raptors".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją