„Ekranas“ specialiai praloš ir praleis daug įvarčių“.

Pasak A. Guogos, šie žodžiai buvo išimti iš konteksto.

„Tikrai nenorėjau pasakyti, kad „Ekrano“ futbolininkai iš anksto nusiteikę specialiai pralaimėti kuo didesniu skirtumu. Neturiu nieko prieš Panevėžio klubą, net svarsčiau galimybę jį remti“.

Bendrovės savininko teigimu, situacija lažybų rinkoje, kuomet pasipylė lošėjų statymai už „Ekrano“ pralaimėjimą dideliu skirtumu ir lažybų bendrovės viena po kitos puolė drastiškai mažinti lažybų koeficientus arba kuriam laikui išiminėti lažybų įvykį iš pasiūlos, signalizavo, jog lošėjai iš anksto „žino“ šio įvykio baigtį.

„Esu už sąžiningą sportą ir, matydamas signalus lažybų rinkoje, jog kažkas gali būti ne taip, manau, jog elgiuosi sąžiningai, kai tokiais įtarimais pasidalinu su to klausiančiu spaudos atstovu.

„Kadangi visa ši istorija sukėlė „Ekrano“ futbolo klubo susirūpinimą, labai tikiuosi, jog tai duos papildomo parako „Ekrano“ futbolininkams savo puikiu žaidimu įrodyti, jog aš buvau neteisus“, - tikino A. Guoga.

Beje, A. Guogos bendrovė savo pasiūloje paliko galimybę spėti „Steaua“ ir „Ekrano“ dvikovos baigtį. Galima statyti ir už tai, kad Panevėžio klubas laimės arba pralaimės trijų arba didesniu įvarčių skirtumu. Pirmas tarpusavio rungtynes Vilniuje 2:0 laimėjo „Steaua“ klubas.