Tvarkos pažeidėjas grasindamas vijosi teisėją – šiam pavyko išvengti užpuoliko sukant ratą aplink sustojusią žaidėjų grupę. Futbolininkai atsargiai mėgino nuraminti išsišokėlį.

Metaliniu įrankiu aikštėje pasišvaistęs chuliganas pratraukė sirgalių tribūnos link. Demonstratyviai mojuodamas rankomis po minutės jis sulaukė ir pirmųjų tvarkos sergėtojų. Dėmesiu pasimėgavęs vyras buvo išvestas policijos pareigūnų.

Tai ne vienintelis rungtynių incidentas – antrame kėlinyje Adrijos derbis buvo pertrauktas dėl uždegtų fejerverkų tribūnose, o Rijekos klubo prezidentui, sėdėjusiam VIP tribūnoje, kažkas pataikė buteliu į galvą.

1:1 pasibaigusioje dvikovoje policija suėmė 20 asmenų, tarp kurių buvo ir teisėjui grasinęs chuliganas. Metalinį laužtuvą vyras nušvilpė gaisrininkams iš panosės – su juo buvo šalinami į aikštę mesti fejerverkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)