„Bendras jausmas dėl automobilio neblogas. Tikrai esu patyręs prastesnių pirmų dienų ir prastesnių jausmų išbandęs naujus automobilius. Likau visai juo patenkintas“.

„Pirmiausia pajutau kad jis visai maloniai valdosi. Jau vien dėl to esu patenkintas, tačiau yra sričių, kurias galime pagerinti ir kurias pagerinsime. Esu teigiamai dėl to nusiteikęs“, - sakė dvejus metus už F-1 pasaulio ribų praleidęs lenktynininkas.

„Atlikau konkrečiai viską, ką komanda buvo suplanavusi. Na, gal ne viską, nes praleidome kelis ratus dėl mažos problemos (kai reikėjo pakeisti KERS bateriją – red. past.). Išbandėme įvairių dalykų, atlikome kelis patikrinimus. Dar atlikome nemažai formalumų, kurie paprastai daromi pirmą dieną. Tai buvo visai normali pirma diena.

„Padangos tokios, kokios yra, bandai iš jų viską išspausti. Kol naujos, jos atrodo visai neblogai. Be abejo, jos veikiausiai dyla labiau nei anksčiau, tačiau sąlygos vienodos visiems. Stengiesi kiek įmanoma ilgiau jas išsaugoti ir kuo geriausiai išnaudoti“, - pridūrė jis.