„Tai (K. Raikkoneno sugrįžimas – red. past.) puiku – sėkmės jam. Jis turės įrodyti nepraradęs sugebėjimų. Tam jis turės gerą komandą. Be to, jis vis dar jaunas“, - pažymėjo D. Hillas.

„Jis jau yra tapęs čempionu. Būdamas jo amžiaus, tik pradėjau lenktyniauti F-1, tad jis tikrai gali spėti pelnyti dar porą titulų“, - teigė britas, čempionu pats tapęs būdamas 36 m. amžiaus.

2012 metais tikisi artimesnės kovos

D. Hillas neslėpė besiviliantis kitais metais išvysti didesnę kovą dėl čempionų vardų, vietoje šiemet matyto lengvo „Red Bull“ pasivaikščiojimo.

„Norėtume, kad kas nors pakeistų pusiausvyrą, nors ir manau, kad Adrianas (Newey, ekipos technikos vadas) yra fantastiškas, o Vettelis, Webberis ir visa „Red Bull Racing“ yra puiki komanda“, - teigė buvęs lenktynininkas.

„Žinau, kad jie nori laimėti kovodami. Jie nenori, kad viskas atitektų lengvai. Taigi, būtų puiku išvysti titanišką kovą tarp trijų geriausių komandų“.

2011 metų sezonas – nuostabus

Nepaisant „Red Bull“ dominavimo, D. Hillas praėjusį sezoną įvertino kaip nuostabų.

„Taip, manau, kad jis (sezonas) buvo labai įdomus. Tai buvo nuostabus sezonas. Tai geras sportas, nors ir reikia apie daug ką padiskutuoti.“
Pabaigai, pastaruoju metu Silverstouno žiedui vadovavęs britas pažymėjo Europos trasų svarbą „Formulei-1“.

„Tai fantastiška pramoga, tačiau reikia nepamiršti Europos ir Didžiosios Britanijos svarbos šiam sportui“.

„Manau, kad reikia tai pabrėžti – svarbu ne vien pelnas. Lenktynės turi vykti ten, kur žmonės supranta ir vertina šį sportą. Jiems šis turi būti prieinamas“, - pridūrė jis.