Visgi su tokiu žaidimu, kokį demonstruoja rusai, tai jiems padaryti bus labai sunku – Leonido Sluckio auklėtiniai tik paskutinėmis minutėmis išplėšė lygiąsias 1:1 su Anglija ir 1:2 pralaimėjo Slovakijai, kuri jau po pirmo kėlinio pirmavo dviem įvarčiais.

Nenuostabu, kad daugelis ekspertų Rusijos komandą po tokio starto kritikuoja ir vadina vienu didžiausiu pirmenybių nusivylimu.

Prie jų prisidėjo ir 69-erių metų amžiaus buvęs Londono „West Ham United“ bei „Tottenham Hotspur“ vyriausiasis treneris Harry Redknappas, dabar stovintis prie Jordanijos rinktinės vairo.

„Abiejuose mačuose rusai neparodė nieko. Man kol kas Rusija – didžiausias turnyro nusivylimas. Gerinti reikią viską: puolime trūksta žaidėjų judėjimo, futbolininkai per ilgai priiminėja sprendimus, nerizikuoja ir per daug dėmesio skiria gynybai. Žinau, kad komanda neteko dviejų pagrindinių saugų, bet tai – ne pasiteisinimas. Rusija turi žaisti pozityviai. Žaisti pozityviai – tai atakuoti ir siekti pergalės“, – tvirtino jis leidiniui „Sport-Ekspress“.

„Pasakysiu taip: žaisti blogiau nei per pirmas dvejas rungtynes yra neįmanoma, tad Rusija tikrai bus geresnė dvikovoje su Velsu. Visgi manau, kad tas susitikimas baigsis lygiosiomis. Valams užtenka vieno taško, taip kad jie nemedžios pergalės, o rusai nesugebės pralaužti varžovų gynybos ir iškris iš čempionato. Deja, nematau, kaip Rusija galėtų laimėti“, – pareiškė H. Redknappas.

Rusijos ir Velso futbolininkų akistata vyks pirmadienį 22 val. Tulūzoje.

Primename, kad pirmieji su viltimis patekti į UEFA Euro 2016 aštuntfinalį atsisveikino Ukrainos atstovai, kurie C grupėje vienodu rezultatu 0:2 nusileido tiek Vokietijai, tiek Šiaurės Airijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (740)