Kavinėje ar bare

Futbolo čempionatų metu retas baras netransliuoja vykstančių varžybų. Nenuostabu, nes ši, kelias savaites besitęsianti sporto fiesta, pritraukia būrius klientų. Jie, jei nerodysi rungtynių, išlėks pas konkurentus.

Bare futbolą stebėti ketina ir bene geriausiai žinomas šios sporto komentatorius Nerijus Kesminas.

„Laisvalaikiu mėgstu stebėti varžybas bare su draugais – man tai geriausias pasirinkimas. Turbūt taip yra todėl, kad dirbdamas, turiu būti vienas, komentuoti tyloje. Būtent todėl nedirbant futbolą stebėti norisi kardinaliai kitaip“, – prisipažino komentatorius.

Jo teigimu, žiūrėti varžybas bare smagu dėl nuolatinio žmonių šurmulio, galimybės susitikti su didesne kompaniją draugų arba susirasti naujų bendraminčių. Tik, jei varžybos vakare, reikėtų nepamiršti rezervuoti staliuką, nes surasti laisvų vietų ekspromtu gali ir nepavykti.

Fanų zonoje po atviru dangumi

Futbolui neabejingi Europos miestai jau dabar skelbiasi, įrenginėjantys įvairias gerbėjų zonas po atviru dangumi su dideliais ekranais ir erdvėmis, talpinančiomis šimtus žiūrovų. Pavyzdžiui, viena didžiausių zonų rengiama prie Eifelio bokšto Paryžiuje - organizatorių teigimu, čia tilps 90 tūkst. futbolo aistruolių. Tuo tarpu vilniečiai, kaip ir prieš du metus vykusio pasaulio futbolo čempionato metu, turės panašią erdvę prie Baltojo tilto.

Varžybų stebėjimo fanų zonoje pliusai – gausaus žmonių būrio, gryno oro ir, žinoma, futbolo derinys. Dar vienas privalumas – dažniausiai tokios erdvės būna nemokamos.

Savo namuose

Yra mėgstančių futbolą žiūrėti ramiai ir jaukiai susisukus foteliuose.

Tiesa, kokybiškas futbolo žiūrėjimas namuose priklauso nuo vaizdo technikos. Nauji televizoriai dabar pasižymi aukšta kokybe, o gamintojai siūlo ir lenktus ekranus, kurie žiūrintįjį dar labiau įtraukia į rodomus įvykius. Be to, vis daugiau žmonių naudojasi televizoriuose integruotomis išmaniosiomis funkcijomis, pavyzdžiui, galimybe jame transliuojamą turinį matyti ir telefone ar automatiškai įrašyti transliaciją. Tiems, kurie tokia technika spėjo apsirūpinti – eiti iš namų ir ieškoti kitų vietų galbūt net neverta.

Gamtoje: kaime, sode ar paežerėje

Kadangi futbolo čempionatai vyksta vasaros metu, didžiausiems šio sporto fanams kartais tenka aukoti su draugais planuojamas iškylas prie ežero, savaitgalius kaime, sode ar kitur, kur nėra televizoriaus. Iš tikrųjų taip daryti verta ne visada. Nuolatinių inovacijų dėka, rungtynes Euro 2016 įmanoma stebėti planšetėje ar net išmaniajame telefone, tam užtenka atsisiųsti čempionatą transliuosiančio kanalo programėlę.

Belieka tik pasidomėti, ar toje vietoje, į kurią vykstama, veikia internetas, įkrauti savo išmanųjį įrenginį ir keliauti gamtą. Didžiausias pliusas tas, jog vienu šūviu nušausite du zuikius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)