A grupėje prancūzai liko antri, nusileisdami tik Argentinai. Galutinėje rikiuotėje trečią vietą užėmė Nigerija, ketvirtą - Serbija ir Juodkalnija. Libanui ir Venesuelai pasaulio pirmenybės jau baigėsi.

Ketvirtadienio varžybose rezultatyviausiai Prancūzijos ekipoje žaidė 19 taškų įmetęs ir 8 kamuolius atkovojęs Florentas Pietrusas. Venesuelai 15 taškų surinko Alejandro Barriosas.

B grupės varžybose viena iš pirmenybių favoričių Ispanijos rinktinė net 104:55 (27:14, 20:13, 31:9, 26:19) sutrypė turnyro šeiminkus japonus. Ispanai iškovojo visas 5 pergales ir užėmė pirmą vietą B grupėje. Antri liko vokiečiai, trečia - Angola, ketvirta - Naujoji Zelandija.

Japonijos ir Panamos komandoms turnyras jau baigėsi.

Beje, Ispanijos bei Serbijos ir Juodkalnijos aštuntfinalio dvikovos nugalėtojas ketvirtfinalyje susitiks su Lietuvos ir Italijos mačo laimėtoju.

Ispanams ketvirtadienį 21 tašką pelnė ir net 16 kamuolių atkovojo Pau Gasolis, 18 taškų pridėjo Juanas Carlosas Navarro. Japonijos ekipoje 13 taškų surinko Takehiko Orimo.

Pirmosios keturios aštuntfinalių poros:

Argentina - Naujoji Zelandija

Prancūzija - Angola

Serbija ir Juodkalnija - Ispanija

Nigerija - Vokietija

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją