"Mes laimėjome, tačiau laimėjome nedidelį mūšį. Manau, mes nusipelnėme pergalės. Mes nežaidėme labai gerai, bet ir italai to nedarė. Turėjome rungtyniauti greičiau. Rungtynių tempas buvo gana lėtas, o jei mes būtume greičiau įžaidinėję kamuolį, būtume sukūrę daugiau progų. Nepaisant to, galimybių įmušti turėjome ir mes, ir italai. Mes buvome šiek tiek "šviežesni", tačiau mums trūko greičio žaidžiant su kamuoliu. Mūsų komanda yra puikios fizinės formos, tad italai prieš mus galėjo panaudoti tik aukštus perdavimus. Vakar patikrinome, kas geriausiai muša 11 m baudinius, ir juos išleidome į aikštę šiandien", - kalbėjo futbolo specialistas iš Ispanijos.

"Aš atlieku savo darbą - esu čia, kad laimėčiau. Tai labai svarbu Ispanijai. Anksčiau mums nepavykdavo įveikti ketvirtfinalio barjero, tačiau šį kartą mes tai padarėme. Pažiūrėsime, ar mums pavyks nukeliauti iki finalo. Nepasiduodu depresijai, kai pralaimime, tačiau nepasineriu į euforiją, kai iškovojame pergalę. Džiaugiuosi dėl savo šalies, dėl žaidėjų ir dėl savęs. Ši komanda nori patekti į finalą ir laimėti. Mačas su Rusija bus daug sunkesnis nei grupės varžybose, nes rusai šiuo metu pasiekė geriausią sportinę formą. Daug kas sako, kad jei nugalėjome juos vieną kartą, padarysime tai dar sykį, bet bus daug sunkiau", - sakė L. Aragonesas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją