„Apjuosdamas Joną šia tautine juosta tarsi simboliškai pririšu jį prie Lietuvos, prie nacionalinės rinktinės, - sakė LTOK prezidentas Artūras Poviliūnas. - Manau, kad Jonas bei tą pačią dieną Hiustono „Rockets“ komandos žaidėju tapęs Donatas Motiejūnas, kurį, kai tik sugrįš į gimtinę, taip pat pasistengsime „pririšti“ tautine juosta, ateityje neatsisakys ginti Lietuvos rinktinės garbės.“

„Mums pavyko pasiekti gražų kompromisą. Sutarėm vyriškai, draugiškai, kad J. Valančiūnas dar vienerius metus žais „Lietuvos ryto“ komandoje. Jis - šaunus vyras, moka įvertinti, ką pats daro ir ką kiti daro jo labui“, - kalbėjo G. Vainauskas.

„Nežadėsiu nieko, ne ta proga... Jonas, Donatas supranta, kad žengtas tik žingsnis. Linkiu jiems sveikatos. Tegul didelės viltys jų neslegia, o skatina žengti toliau. Na, o Lietuvos rinktinėje žais stipriausi“, – sakė K. Kemzūra.

„Noriu padėkoti už pasitikėjimą, už pripažinimą. Visiems dėkoju! Ilgai šnekėti negalėsiu, nes šiandien rungtynės“, - sakė 19-mečių rinktinės mačams besirengiantis J. Valančiūnas.

G. Vainauskui, K. Kemzūrai, J. Valančiūnui ir Vilniaus „Perlo“ klubo, kuriame anksčiau žaidė J. Valančiūnas, prezidentui Antanui Muraškai LTOK prezidentas A. Poviliūnas įteikė olimpinius marškinėlius.

Beje, LTOK vadovai dažnai susitinka su jaunaisiais sporto talentais, jų tėvais ir aptaria karjeros perspektyvas, galimybes tapti olimpiečiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją