Šlamančiuosius mėgstančios panelės kedena plunksneles ir tikisi neblogai pasipelnyti. Apie pavojų pakliūti ant „barakudos“ kabliuko „Lietuvos žinios“ kalbėjosi su žinomais šalies krepšininkais Pauliumi Jankūnu, Sauliumi Štombergu, Vyteniu Jasikevičiumi ir juos nuolat stebinčiu Lietuvos krepšinio rinktinės atstovu spaudai Linu Kunigėliu.

Dantingos žuvelės

Lietuvoje bus daugybė vietos ir užsienio krepšinio žvaigždžių. Nė viena save gerbianti „barakuda“ tokios progos tikrai nepraleis.

Pasak Lino Kleizos, gražios ir tuščios merginos, puldinėjančios nuo vieno pinigingo vyro prie kito, jam visiškai neįdomios.

Nesilanko „neršto“ vietose

Krepšininkas Paulius Jankūnas kalbinamas juokėsi, kad likimas jį apsaugojo nuo susitikimų su „barakudomis“.

„Esu laimingai vedęs vyras, todėl tokioms turbūt neįdomus, - pasišaipė Paulius. - Nesilankau vietose, kur tos „barakudos“ neršia, todėl netenka jų ir sutikti. Esu šeimos vyras, visur stengiuosi būti su žmona, todėl tokioms merginoms nelieka preteksto suktis aplinkui“.

„Barakudų“ čempionatas

Legendinis krepšininkas Saulius Štombergas, kalbinamas „Lietuvos žinių“ juokėsi, kad Lietuvoje netrukus, matyt, vyks ne tik Europos krepšinio, bet ir „barakudų“ čempionatas.

„Per savo, kaip sportininko, karjerą tik žaidžiau krepšinį ir treniravausi. Niekur neišeidavau, būdavau arba namie, arba sporto salėje. „Barakudoms“ mūsų gyvenime tiesiog nėra vietos“, - nusijuokė S. Štombergas.

Geriausias skydas - žmona

Krepšininkas V. Jasikevičius pabrėžė, kad susituokusiam vyrui „barakudos“ nebaisios.

„Gal aplink viengungius jos ir sukasi, bet aš nuo 18 metų draugavau su būsima žmona Monika, paskui sėkmingai vedžiau, todėl šios „veislės“ merginų tiesiog nepažįstu“, - „Lietuvos žinioms“ kalbėjo Vytenis.

Krepšinio komentatoriui ir Lietuvos rinktinės atstovui spaudai L. Kunigėliui krepšininkų asmeninis gyvenimas nerūpi.

„Kiekvienas jų gyvena savo gyvenimą. Stebiu vyrus aikštelėje, o kai jie grįžta į viešbutį ar namo, nebesidomiu, ką veikia. Tai kiekvieno asmeninis reikalas“, - pažymėjo L. Kunigėlis. - Kas ir su kuo bučiuojasi ar miega - tikrai ne mano reikalas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją