Argentinos futbolo legenda tvirtino, kad teisėjai toleruoja šiurkštų žaidimą prieš jo futbolininkus, nors privalo už tai griežtai bausti.

„Kur dingo „fair play“ (garbingo žaidimo) principai futbole? Ar varžovai už pražangas prieš L. Messi neturėjo būti baudžiami geltonomis, o vėliau ir raudonomis kortelėmis? Juk taip parašyta taisyklėse? Ar teisėjai gavo kitokius nurodymus?“, - spaudos konferencijoje svarstė D. Maradona.

„Žmonės mus tapatina su atakuojančiu futbolu, nes nuolat esame aktyvūs puolime prie varžovų vartų. Toks yra argentinietiškas futbolas. Mūsų gerbėjai gali būti ramūs, mes ir toliau nekeisime savo stiliaus“, - žadėjo treneris.

Pasak D. Maradonos, tolesniuose pasaulio čempionato etapuose visos komandos žaidžia geriau.

„Toliau mūsų laukia vis sunkesni keliai. Nuolat girdime, kad Brazilija, Vokietija, Italija ar Anglija žaidžia prastai, o vėliau jie visada patenka į atkrintamąsias varžybas ir rungtyniauja antrame etape, ketvirtfinaliuose, pusfinaliuose ar net finale“.

1986 metų pasaulio čempionato ketvirtfinalyje D. Maradona ranka įmušė įvartį į Anglijos rinktinės vartus ir sakė, kad tai buvo „Dievo ranka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją