„Nežaidėme kaip komanda – serbai mus atkirto vienas nuo kito, nebeliko jokių žaidybinių jungčių. Jaudulys? Aš asmeniškai jo nejaučiau. Manau, esame pakankamai patyrę vyrai, kad pradėtume čempionatą šaltais nervais. Pirmos rungtynės juk nieko nelemia, turėtume žaisti atsipalaidavę. Bet čia kiekvieno krepšininko reikėtų paklausti asmeniškai, ką jis jautė, nes negaliu už visus kalbėti“, – svarstė J. Mačiulis.

Darjušo Lavrinovičiaus nuomone, Lietuvos ekipos nesėkmę nulėmė prasta gynyba prieš vidurio puolėją Nenadą Krstičių.

„Turėjome žaisti agresyviai, neduoti jam priimti kamuolio, bet darėme viską atvirkščiai nei buvome susitarę. Jei serbams leisi pajausti, kad jie gali laimėti, su tokiu treneriu jie niekur neskubės, žais protingai iki pabaigos ir stengsis tiesiog išlaikyti persvarą“, – sakė D. Lavrinovičius.

Tuo tarpu Mantas Kalnietis pripažino, jog lietuviai žaidė įsitempę.

„Išėjome per daug susikaustę, turėjome greičiau tų pančių atsikratyti. Be to, lankai arenoje – kietoki, todėl turėjome mažiau mėtyti iš toli, o daugiau atakuoti iš po krepšio. Neišpildėme savo derinių, serbai mus išmušė iš ritmo, o paskui nebepataikėme net laisvų metimų. Bet liūdėti negalime, nes iki kitų rungtynių tam liko per mažai laiko. Visi matėte, kokia komanda yra makedonai. Teisės klysti neturime“, – sakė gynėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)