„Gaila, kad nepasisekė Bouržanui Isabajevui, jis turėjo būti dvidešimtuke taip pat (jo automobilis sudegė dėl į jį įdėto įkaitusio pakeisto rato). Tai vienas stabiliausiai važiuojančių mano sutiktų lenktynininkų“, - pridūrė Antanas.

Aidynas Rachimbajevas galėjo finišuoti dar aukštesnėje pozicijoje. Prieš sunkiausią - vienuoliktą greičio ruožą jo ekipažas užėmė 11-tą vietą absoliučioje įskaitoje, bet apmaudus gedimas neleido išlaikyti iškovotos pozicijos.

Aidynas Rachimbajevas daugumą greičio ruožų pabaigė tarp dvidešimties greičiausių Dakaro ralio dalyvių. Vieną kartą finišavo 10-oje vietoje. Tai buvo geriausias jo pasiektas rezultatas Dakaro lenktynėse.

A. Juknevičius pasidžiaugė ir kito Lietuvos atstovo Benedikto Vanago, užėmusio 35-ą vietą bendroje įskaitoje, pasirodymu.

„Sveikinu Benediktą sėkmingai įveikus Dakarą. Šiais metais jis važiavo solidžiai. Būdamas „Astana“ vadovu iš arti mačiau jo lenktyniavimą praėjusiame Dakare. Palyginus su pernykščiu, šiais metais Benas padarė didelę pažangą savitvardos, savikontrolės prasme. Jo ir Andrejaus Rudnickio duetas veikė šauniai.

Ne viskas pasisekė ir mums patiems. Štai Vytautas (Obolevičius - DELFI) taip ir nepamatė smėlio kopų dienos metu. Reikės sugrįžti į Dakarą vėl“, - šypsodamasis užbaigė lenktynininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)