Rungtynės Klaipėdos arenoje vyks trečiadienio vakarą.

K. Maksvytis buvo nusiteikęs optimistiškai, kad pavyks pratęsti pergalių namuose prieš užsienio klubus seriją.

„Žinoma, tikimės laimėti, reikia pergalės, jei norime eiti į kitą etapą. Žaisime su komanda, turinčia gerą istoriją, stiprų vardą. Pastaruoju metu ji turi problemų, nes dėl traumos nežaidžia pagrindinis įžaidėjas. Tikiuosi, kad jis nežais su mumis nei trečiadienį, nei po savaitės Turkijoje. Galbūt įžaidėjo trauma ir lėmė, kad „Bešiktaš“ komanda pralaimėjo kelerias pastarąsias rungtynes. Tačiau klubas turi didelį biudžetą, gerų legionierių, todėl teks paprakaituoti“, – į netolimą ateitį žvelgė „Neptūno“ strategas.

Praėjusį sezoną Europos taurės turnyreNeptūnas“ žaidė du grupės etapo mačus su „Bešiktaš“ komanda. Klaipėdiečiai tuomet pateikė staigmeną – Turkijoje jie nukovė savo varžovus, tačiau namuose teko pripažinti jų pranašumą. Turkai pergalę išplėšė vieno taško skirtumu, kai paskutinę sekundę pataikė tritaškį metimą.

„Varžovai pažįstami. Aišku, iš praėjusių metų komandos ne daug jų likę, bet yra tas pats vyriausiasis treneris, keli lyderiai“, – teigė K. Maksvytis.

Prieš prasidedant Europos taurės turnyro „Last 32“ etapui „Neptūno“ vyriausiasis treneris „Bešiktaš“ komandą buvo įvertinęs kaip vieną grupės favoričių. Tačiau ji pralaimėjo abejas žaistas rungtynes ir dabar yra paskutinėje vietoje.

„Suprantama, kad mūsų aikštėje jie kausis iš paskutinių jėgų. Pralaimėję jie turbūt užkirstų sau kelią į kitą etapą, todėl jie kovos už būvį. Mes – taip pat. Mums labai svarbu visus susitikimas laimėti namuose, nes žinome, kaip nelengva mums būna išvykose“, – kalbėjo K. Maksvytis.

„Neptūno“ žaidėjas Valdas Vasylius tvirtino, kad visi krepšininkai rungtynių laukia nusiteikę kovingai.

„Eisime kautis, atiduosime savo širdis, reikia pergalės, reikia reabilituotis prieš žiūrovus po pralaimėjimo Kauno „Žalgiriui“. Mes jas jau pamiršome ir koncentruojamės į būsimas rungtynes. Ir nesvarbu, kad „Bešiktaš“ pralaimėjo du kartus. Visos grupėje esančios komandos yra apylygės, todėl norint patekti į kitą etapą, svarbus kiekvienas taškas“, – ryžtingai nusiteikęs buvo V. Vasylius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)