Projekto ambasadore tapusi „Tele bim-bam“ įkūrėja Neringa Čereškevičienė teigia, kad Tarptautinė gyvūnų diena yra puiki proga pagerbti savo augintinius.

„Esu didelė gyvūnų mylėtoja ir labai džiaugiuosi visais savo augintiniais – trimis šunimis bei katinu. Pati Tarptautinė gyvūnų diena yra puiki proga prisiminti mūsų geriausius draugus – augintinius ir padėkoti, kad jie visuomet būna šalia. O šiandien į gatves išėję šuniukai priminė visiems vilniečiams koks svarbus yra gyvūno ir žmogaus bendravimas.

Visgi noriu pabrėžti, kad gyvūnų dovanojama šiluma ir meile gali džiaugtis toli gražu ne visi norintys. Todėl labai džiaugiuosi, kad sutapus mano ir „Pedigree“ bei „Whiskas“ gyvūnų maisto gamintojų idėjoms, gimė puiki iniciatyva, kurios dėka Vilniaus „SOS vaikų kaime“ augantys vaikai gaus galimybę pažinti gyvūno meilę“, – teigė N. Čereškevičienė.

Šaltinis
Temos
© Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Specialus projektas „Gyvūnų terapija“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)