Trijų dienų festivalyje susirinks 14-29 metų jaunuoliai iš visos Lietuvos, kurie jau domisi žurnalistika, gerai valdo plunksną, planuoja studijuoti komunikacijos ar žurnalistikos mokslus arba jau yra spėję padirbėję visuomenės informavimo priemonėse.

„Renginys skirtas pozityviam, žingeidžiam ir raštingam jaunimui, kuris labiau už viską vieną vasaros savaitgalį norėtų semtis žinių iš žurnalistikos profesionalų”, – sako vienas iš renginio organizatorių Žygimantas Mitkus.

Pasak Žygimanto, ilgalaikis šio festivalio tikslas – suburti kuo daugiau bendraminčių jaunųjų žurnalistų, perimti patirtį iš vyresniųjų šios srities atstovų bei dalintis ja tarpusavyje, ugdant socialiai atsakingą, profesionalią ir etišką jaunųjų žurnalistų kartą.

Jei atitinki vieną iš anksčiau paminėtų punktų ir norėtum susitikti su savo bendraminčiais, daugiau informacijos ieškok www.jaunieji-zurnalistai.lt arba www.facebook/jaunujuzurnalistufestivalis.

Festivalyje paskaitas dėstys ir asmenine patirtimi dalinsis Lietuvos žurnalistikos profesionalai, kurie svetainėje bus paskelbti prieš renginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)