Tai nebuvo kalėdinė dovana, bet buvo man įteikta kalėdiniu laikotarpiu. Turėjau vaikiną, su kuriuo santykiai nesiklostė taip puikiai, kaip norėtųsi, jis juokais mane vadindavo ragana, tikiuosi, ne dėl išvaizdos.

Vieną dieną darbe gavau didele kokio 1,5 m aukščio ir 20 cm pločio dėžutę. Mane susirado kurjeris ir įteikė šią dėžę visų kolegų akivaizdoje. Aišku, visiems buvo įdomu, tad visi stebėjosi, ką gi aš gavau. O gavau aš šluotą kaip raganoms ir priklauso.

Aišku, dar buvo įdėta ir daug rožių, tikriausiai tam, kad labai nesupykčiau. Kolegės kikeno, kad jaunuolis drąsus. Kadangi turiu humoro jausmą ir tą dieną labai prisnigo, o aš automobilyje neturėjau šluotos, su kuria galėčiau valyti sniegą, tai dovana buvo labai laiku.

Po darbo nuvaliusi automobilį paskambinau jam ir tikrai džiugiai padėkojau už laiku atsiųstą ir įteiktą dovaną. Senai jau esame nebe kartu, bet tai įsimintiniausia mano gauta dovana.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Skaudu netyčia sužinoti, kad Kalėdų senelio nėra – ne paslaptis, kad tada šventinis metas vaikams nusidažo visai kitomis spalvomis. O kokius vargus kasmet patiria tėvai, siekdami vaiko širdyje išlaikyti tikėjimą stebuklais kuo ilgiau... Kalėdų senelio iliuziją sunkumų sukelia, matyt, visiems, bet juk taip norisi ją išlaikyti, tiesa?

Artėjant šventėms, prašome pasidalinti savo prisiminimais – ar būdami vaikai, esate ieškoję kalėdinių dovanų? Ką tėvai ir draugai Jums pasakodavo apie Kalėdų senelį?

Pasidalinkite požiūriu, kada vaikui reiktų papasakoti apie tai, kaip atsiranda dovanos. Ar patys užsiimate jų slėpimu, ar daug vargų patiriate dėl vaikų smalsumo? Kokioje smagiausioje vietoje esate laikę į blizgų popierių įvyniotus vaikų norus? O gal norite papasakoti apie baisiausią gautą dovaną?

Paatviraukime – juk nors Kalėdos yra ne dovanų šventė, ne paslaptis, kiek vargo kasmet dėl jų patiriame... Jūsų minčių laukiame iki gruodžio 22 d. el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Dovana“.

Konkurse galite dalyvauti trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Dovana“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti čia:


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo gruodžio 16 d. iki gruodžio 22 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Įdomiausios skaitytojų atsiųstos istorijos redakcijos pasirinkimu publikuojamos. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2014 m. gruodžio 22 d. burtų keliu iš visų publikuotų istorijų. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.