Pamačiau vieną laidą ir Lietuvos įžymybes – M. Šalčiūtę, Agnes Landau ar koks ten jo tikras vardas. Norėčiau riebiai nusikeikti, bet etika neleidžia. Tiesiog iškilo klausimas, kam Lietuvos televizija rodo šiuos žmones? Dėl reitingų? Tik tam, kad paskiau keli tūkstančiai vaikų ir intelekto nepaliestų personų šnekėtų, kokie jie šaunūs?

Man visų pirma nesuprantama, kur žiūri prodiuseriai. Kam į laidas kviesti tokius žmones? Mano nuomone, nei jie šokti moka, nei protingi yra (...). Man tiesiog graudu tai stebėti.

Kodėl nieko panašaus nematau toje valstybėje, kurioje dabar gyvenu? Todėl, kad niekam tokie žmonės nėra įdomūs. Niekam neįdomi šokėja – choreografė, kuri, mano galva, nemoka šokti, ir vyras, kuris pasikeitė lytį.

Kodėl vietoj to šou neparodo kokios operos ar dokumentikos? Juk būtent tai mus padaro turtingais – žinios ir intelektualūs dalykai, o ne klounai, kurie šokinėja prieš kameras ir jaučiasi įžymūs. Aišku, daugelis sakys, kad jei nepatinka, galima nežiūrėti. Bet, atsakyčiau, kad nėra ką žiūrėti ir šiaip.

Buki serialai, laidos, neturinčios jokios minties, ir panašiai. Juk televizija yra informacijos sklaidai, kodėl negalima skleisti įdomių dalykų? Panašu, kad tai neįmanoma ir mano televizoriaus pultelis dulkės dar mažiausiai penkerius metus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo nuomone apie Lietuvos televizijas? Laukiame Jūsų minčių žemiau: