Kiek tokių žudymų buvo? O kiek dar bus? Daugelis klausia, kodėl baisius nusikaltimus žmonės išvis vaikšto ant žemės paviršiaus. Tėvai? Mokykla? O gal kino filmai? Atsakymo, deja, niekas nežino.

Mano manymu, viena iš priežasčių – bausmės nebijojimas. Šiais laikais už žmogžudystę gali būti skiriama 10-15 metų. O jei geras advokatas, pažintys, žiūrėk, žudikas ir po kelių metų laisvėje. Linksmas, gražus žingsniuoja, džiaugiasi... O kas prikels nužudytas aukas? Deja, kaip žinome, mirusiųjų niekas neprikelia.

Išskirtiniais atvejais skiriama bausmė iki gyvos galvos. Sąlygos kalėjime, kiek teko domėtis, tikrai neblogos. TV, kompiuteris, maitinimas. Šilta.

Laisvėje daugelis prasčiau gyvena... Baisiausia, kad jie gyvena ne tik už mokesčių mokėtojų pinigus. Juos išlaiko ir nužudytų aukų tėvai, dukros ir t.t. Kaip turi jaustis tėvai, žinodami, kad dalis jų pinigų atitenka būtent žudikui, nužudžiusiam jo vaiką?

Ar ne laikas, ponai politikai, prakalbėti apie mirties bausmę. Ne humaniška, kažkas pasakys. O humaniška nužudyti jauną žmogų vien dėl to, kad patiko, pavyzdžiui, jo bateliai ar telefonas? Mano nuomone, tokie žmonės neturi teisės gyventi. Todėl aš kategoriškai už mirties bausmę. Tik taip dar įmanoma sustabdyti šlykščius nusikaltimus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kokia Jūsų nuomonė? Pasidalinkite mintimis žemiau: