1. Iš kur toks didelis poreikis pagarbai ir dėmesiui? Negi tave tikrai gali žeisti kažkokie komentarai po DELFI straipsniu? Tokia reakcija išduoda nepilnavertiškumo kompleksą;

2. Negi tavo vertybės apsiriboja ties „kelių metų senumo BMW“ ir „poilsiu Palangoje“? Štai aš turiu 15 metų senumo „Seat“ miniveną, tačiau gyvenu nuosavame naujai statytame name Klaipėdoje, o Palangoje niekad nesiilsėjau ir nesiilsėsiu (dėl normaliam žmogui suprantamų priežasčių). Tai ar aš dabar turiu pradėti gėdytis ir kompleksuoti?

3. Pati reikalauji kažkokios pagarbos, o po to kone stebiesi Lietuvoje dirbančiais mokytojais, gydytojais ir šiaip paprastais darbuotojais, kur jų BMW, taip parodydama milžinišką nepagarbą šiems žmonėms vien dėl to, kad jie važinėjasi 7-10 metų „Nissan“ ar „Ford“. Po to taip ir norisi pasakyti tokiems žmonėms – na ir būkite laimingi savo Didžiojoje Britanjoje, bet būkit geri, nesikiškit į mūsų reikalus ir, kas svarbiausiai, negrįžkite poilsiauti į Palangą.

Gal tada ir bus įmanoma nuvažiuoti į Palanga normaliems žmonėms, kurie „neperneša“ J. Basanavičiaus gatvėje besišlaistančių pagiringų ir girtų „budulių“ ir jų „kiaunių“, riaumojančių per visą gatvę ir bandančių atkreipti dėmesį į save ir savo „kelių metų senumo BMW“

P.S.: Beje, jei žmogus tikrai sąžiningai studijavo (o ne studentavo) universitete, Lietuvoje tikrai gauna didesnes pajamas nei „600 eurų algą, už kurią nieko negalite sau leisti“.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pareikšti savo nuomonę? Rašykite pilieciai@delfi.lt su prierašu „Emigrantas“ ir išreikškite savo nuomonę!