Mano istorija būtent apie tai. Internetinėje pažinčių svetainėje užsiregistravau tiesiog norėdama pasižiūrėti, kokie žmonės čia renkasi, galbūt praskaidrinti niūrias dienas. Prisipažinsiu – įkėlusi nuotrauką, laiškų sulaukiau tikrai nemažai, bet dauguma jų autorių turėjo aiškų tikslą: norėjo vienos nakties nuotykio.

Tarp daugybės įvairių laiškų ir nuotraukų sulaukiau vieno paprasto laiškelio su paprastu klausimu – kaip sekasi ieškoti antrosios pusės? Mano atsakymas buvo sausas ir aiškus, nes nieko nesitikėjau, o pro akis neprasprūdo ir tai, kad vaikinas gyvena Škotijoje.

Atsakiau trumpai – užsienis nedomino ir pažintys svetur netraukė. Tačiau gyvenimas tuo ir nuostabus, kad nežinai, kur tave nuneš likimas kaip kad šiuo atveju nekaltas laiškelis pakeitė mano gyvenimą. Po pirmojo laiško sekė dar keli laiškai, taip ir pradėjome vienas kitą pažinti.

Susirašinėjimas virto ilgais pokalbiais ir štai po trijų mėnesių aš jo laukiau Kauno oro uoste. Susitikimas buvo ilgai lauktas ir atrodė, kad paleisti vienas kitą bus neįmanoma. Po savaitės jis išskrido į Škotiją, pažadėjus, kad dabar mano eilė bus skristi pas jį. Po dviejų mėnesių taip ir nutiko.

Atostogos Škotijoje užbūrė, mūsų jausmai sustiprėjo ir štai, prabėgus 11 mėnesių nuo mūsų pažinties, jau 3 mėnesius gyvenu ten, kartu su juo. Jo dėka, turiu darbą, meilę bei palaikymą ir bandau prisitaikyti svetimoje šalyje. Niekada negalvojau gyventi užsienyje, bet visagalio interneto dėka mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojom. Dabar esu šalia mylimo žmogaus, esam laimingi ir dėkojam likimui, kad interneto dėka suradom vienas kitą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Bandėte meilės ieškoti internete? Papasakokite, kaip sekėsi: ar teko nusivilti, o gal atvirkščiai, radote ten meilę? Ar teko susidurti su tuo, kad realybėje virtualiai sutiktas žmogus atrodė visiškai kitaip? Jūsų nuomonės laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Taip pat galite rašyti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: