Skrydis mūsų porai iš Londono, Lutono oro uosto, kainavo 230 svarų į abi puses. Ilsėjomės pietų Tenerifėje, kurorte Plaja de las Amerikas.

Viešbutis buvo trijų žvaigždučių, studijos tipo (178 svarai dešimčiai dienų; apie 254 eurus), tiek kainavo  tik kambarys su virtuve ir dušu. Maistą mes patys pirkdavome prekybos centre, kainos ten kaip Lietuvoje, kai kas dar ir pigiau. Oras – apie 26-28 laipsnių šilumos, lietus nebuvo net numatytas.

Automobilio nuoma 10 dienų kainavo 140 eurus, dar 20 eurų – kuras. Apvažiavom visą salą! Vakarienė buvo labai soti ir gardi, o kainavo tik apie 5-10 eurų. Žmogui alus – 1-3 eurai. Žmonės ramūs, kultūringi, mandagūs (daugiausiai – anglai).

Kodėl ši sala buvo pasirinkta atostogoms? Visų pirma – oras, antra – šiltas vandenynas, maistas ir aplinka. Ramybė, grožis! Linkiu ir jums prieš atostogas išsirinkti gražius kraštus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – kiek išleidžiate ilsėdamiesi Lietuvos pajūryje? Ar užsienyje atostogauti iš tiesų pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“. Savo mintimis taip pat galite spausdami čia.