Nuo pat mažų dienų pradėjau klausytis liaudiškos ir tik lietuviškos muzikos... Nuo 6-erių metų lankyti tautinius šokius ir iki dabar man jie neatsibosta, tas tautinis rūbas, tos nuostabios Lietuvos šventės, Dainų šventės, kuomet susiburia tiek daug šokančių, dainuojančių ir kitaip savo meilę Lietuvai išreiškiančių žmonių, jaunimo...

Tas jausmas pasakiškas... Būdama 7-oje klasėje labai norėjau įstoti į Šaulių sąjungą, bet trūkdavo laiko. Vėliau užbaigiau vieną neįtraukusią veiklą ir 9-oje klasėje įstojau!

Esu labai laiminga būdama lietuve, gyvendama Lietuvoje, myliu mūsų šalies kultūrą, papročius, miškus , gamtą! Visus metų laikus! Bet patriotai, būkime tolerantiškesni ir tiems, kurie sėdėdami Lietuvoje ir nieko neveikdami, aplink save mato tik blogį – blogas Seimas, „nusivažiuojantis” jaunimas ir t.t. Tik tuomet, kai tapsite ta dalimi, kuri kažką daro už Lietuvos ateitį, aplink save pamatysite, jog nėra viskas taip blogai ir čia dar labai labai daug gerų, protingų, užimtų ir Lietuvą mylinčių žmonių!

Kuomet matome blogį kituose, tuomet turime suprasti, jog kažkas negerai mumyse. Jei visą gyvenimą nieko neveikėte Lietuvoje, iš pašalpų neišgyvenote, išsilavinimo neturite, išvykote į užsienio šalį ir ten dirbate paprastą juodą darbą, apie ką mes tada kalbame.

Jūs ir jaučiatės ten laimingesnis, nes esat niekam neįdomus, niekas ant jūsų nepyksta, kad reikia jus išlaikyti, esate nepastebimas. Tuomet, kai būsite kažko verti ir nusipelnę, tik tuomet jūs galėsit tvirtai mylėti Lietuvą, kurti ją ir pakeisti jos ateitį.

Pakeisti jūsų taip nemėgstamus „supuvusius” Seimo narius, darbuotojus ar pačią Prezidentę. Visi nieko nedarydami norime tobulybės. Niekada neturėsite savo akyse tobulos Lietuvos, jei nieko nedarysite.

P.S. Šiais žodžiais visiškai nieko nenorėjau įskaudinti ar apšmeižti. Tai tik mano asmeninis pasisakymas ir nuomonė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Susidūrėte su problema, užfiksavote įvykį ar norite pasidalinti įdomiomis istorijomis? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt.