Perskaičiusi gražią istoriją, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi apie internetines pažintis. Našle likau gana jauna, man buvo 37 m. Vaikai mano buvo paaugliai, todėl sunku buvo vienai.

Paklausiusi draugės patarimo nusprendžiau užsiregistruoti pažinčių portale. Kadangi esu simpatiška ir išvaizdi moteris, man dėmesio netrūko. Ir vieną dieną randu parašytą laiškelį. Laiškas po laiško, užsimezgė pažintis. Atrodė, kad mes pažįstami daugybę metų.

Buvo ir bendri interesai, ir kalbos netrūko. Susitikom vieną kartą, antrą kartą, viskas atrodė gražu. Tikrai pagalvojau, kad radau tą žmogų, su kuriuo vėl norėčiau dalintis savo gyvenimu. Po pusmečio susitikinėjimų, nusprendėme gyvent kartu pas mane, nes jis gyveno pas motiną, nieko savo neturėjo.

Metus gyvenau laiminga, kaip dabar supratau, tai buvo laikinas gero gyvenimo įsivaizdavimas. Laikui bėgant pradėjau matyt jo ydas. Jis man meluodavo, išgėrinėdavo vienas, kol aš darbe būdavau. Jis važinėdavo dirbti į užsienį, grįždavo po 2-3 mėn. Ir kiekvienas jo grįžimas prasidėdavo nuo jo verkšlenimo, kad jam nemoka pinigų už darbą.

Vieną kartą tuo patikėjau. Bet toliau jau buvo nebeįmanoma to klausytis. Jis man išgyvenimui pinigų neduodavo, viena mokėjau už viską, mokesčiai, maistas, kuras ir t.t. O jis tuo tarpu taupė, sakydamas, kad jam nemoka. Nežinau kaip, bet jis sugebėjo iš mano pinigų gyventi ketverius metus.

Daug kartų bandžiau jį išprašyti iš savo namų ir vis nesėkmingai. Galų gale atėjo tokia diena, kai aš nebeapsikenčiau ir griežtai pasakiau, kad kai grįšiu iš darbo, jo neberasčiau. Ir kai jis paliko mano namus ir mane ramybėj, supratau, kad internete tikrai galima rasti tik melagį alfonsą, arba alkoholiką.

Gal ir yra gerų vyrų, nesakau, bet man pasitaikė toks. Todėl patarčiau straipsnio autorei būti atsargiai ir paklausyti, ką sako aplinkiniai, draugai, pažįstami. Man sakė, bet aš jais netikėjau... O pasirodo, be reikalo, jie buvo teisūs. Dabar bandau vėl pradėt gyventi iš naujo, bet jau ne internete, nebetikiu, kad ten galima rast normalų žmogų.

Džiaugiuosi kad galbūt pasisekė autorei sutikt gerą vyrą. Bet dar tik metai po pažinties praėjo, ką gali žinot kaip toliau viskas susiklostys. Todėl norėčiau palinkėti sėkmės jai. Aš nebetikiu internetinėmis pažintimis rimties santykiams. Nebent dar turi praeiti laiko, kad pamirščiau visus negerumus, kuriuos patyriau sutikusi tą žmogų...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo patirtimi – ar iš tiesų internete galima rasti meilę? Galbūt atvirkščiai - esate skaudžiai pasimokę taip ieškodami antrosios pusės?

Savo patirtimi galite pasidalinti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: