Na čia jau vairuotojai turėtų atsakyti, o taip pat labai kvaila ginčytis, kad žiede nereikia rodyti posūkio išvažiuojant ar lenkiant automobilį, kad ir dideliu greičiu. Juk reikia pagarbos turėti.

Mano visa asmeninė patirtis susijusi su tuo, kad BMW arba nepastato automobilių normaliai aikštelėse, nes tvirtina, kad tai itin didelis auomobilis. Nejuokinkit. Vos teises išsilaikiau ir su universalu važinėjau, nė karto nereikėjo ant linijų lipti. O kas dėl nardymo per kelią ar posūkių nerodymo, tai visi, kas akis turi – tas mato.

Mano versija, kodėl taip vyksta – labai paprasta. Visų pirma, visi mokiniai, kol neturi teisių, svajoja apie kokį nors automobilį. Beveik visi su mažesniais vidurkiais arba problematišku elgesiu svajoja apie BMW. Visi, kas yra agresyvūs – apie BMW. Tai tiesiog automobilio markėje. Vėliau, augant, BMW renkasi tie, kurie suvokia, kad tai pakankamai sportiškas automobilis pagal kišenę ir jo varomieji ratai – galiniai! Todėl prasideda žaidimai laukuose, aikštelėse, užmiesčiuose, o vėliau... ir miestuose. O kaip tai baigiasi, žinome.

Apibendrintai visą situaciją galima teigti, kad BMW markė nėra mėgstama, nes didelė dalis vairuotojų, tai vaikai su dar minkštais proteliais, kurie dėl adrenalino ir savo didelio ego į pavojų stato kitus. Automobilis pakankamai sportiškas, todėl labai patogu nuo kompiuterinių žaidimų persėsti prie sportiškojo BMW. O kada žmonės su tokia kompetencija vairuoja automobilį, tada ir kyla visos mano aptartos ir neaptaros problemos.

Egzistuoja ir piktųjų verslininkų bei „neaiškių veikėjų“ grupė. Susitikimai su jais atmintyje išlieka labai ilgai ir yra labai nemalonūs, kaip tyčia šis kontingentas renkasi BMW markės automobilius... Be abejo, dar yra normalių vairuotojų grupė, kurie stengiasi. Toks vairuotojas buvo rašęs straipsnį ir išsakė savo nuomonę šia tema, todėl aš tikrai netaikau to visiems šios markės vairuotojams, tiesiog dauguma yra tokia ir nieko per daug čia nepadarysi. Be ugnies nebūtų ir dūmų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!