Lietuva, Tu Marijos (nors prie Europos Sąjungos jau ir jos pradeda trūkti) žeme, kas gero iš Tavęs, klausiu aš? Nustekenta, dirvonuojančiom žemėm, neįsileidi vakariečių su išpūstomis piniginėmis. Ar ne dėl to ir skursti? Nors ne (...). Skursti, nes Tave valdo beširdžiai valdžiažmogiai. Plėšia, drasko, nepasidalina brangaus lovio. Viens milijons šen, kits ten, keliasdešimtas dar kitur. Besugaudysi kur, kaip ir kam nusėsta tie popierėliai. Vargšė Tu, mano Lietuva.

Be tų godžių išperų Tave valdo ir kitos išperos – velniai – pedofilų klanas ir homomafija. Sakai, ne? Ai, kam čia pūsti miglą į akis? Juk tai taip akivaizdu. Homoseksualai jau nevaržomai marširuoja gatvėmis, prievartauja vaikus ir paauglius, liepia jiems užsiiminėti felacija, rimingu ir visaip kitaip „gvaltavotis“ su vyrais. Sakai, neliepia ir neprievartauja? Nu gerai, neliepia ir neprievartauja, bet vis tiek.

Kokių jiems teisių trūksta? Tegul anie lindi savo baruose ir nesirodo viešumoje. Juk mes juos toleruojam. Sakai ignoruojam? Sakai egzistuoja juridinė nelygybė? Nu gal, bet vis tiek. Reikia mums Putino - jauno dieduko, raumeningu stotu, greitais spermatozoidais, medžiojančio nykstančius sibiro tigrus, taikius banginius bei tvatijančio gimnastes, pasaulio čempiones. Anas kietesnis net už Čaką Norisą. Noris noris Čako Noris (...). Gal jis pažabotų pedofilus, kurie prievartauja mergaites ir berniukus? Teismai, tie pedofilų ir homoseksualų sąjungininkai, juos išteisina ir remia, atidavinėja vaikus visokiom kūtvėlom.

Kur dingo Tavo puoselėtos lietuvaitės? Beliko tik kūtvėlos, barakudos, silikoninės ir kitos, simpatizuojančios juodaodžiams. Sakai, jau ima trūkti darbo jėgos? Ech, ta suknista laisvoji rinka ir Šengeno erdvė. Tai dabar pradėsi importuoti afrikiečius ir azijiečius? Tai bulves keisim į ryžius ir augalų šaknis? Kas belieka daryti Tavo ąžuolams? Emigruoti? Bet negražios tos anglės, o apie aires tai visai jau nekalbu: vaikšto riebaluotom galvom ir nusmukusiais treningais, dėvi kroksus, kurie sukelia vėžį.

Sakai, yra Norvegija? Norvegija yra Europos votis, karbunkulas. Ten nežabojamai siaučia homomafija, kuri kontroliuoja vaikų apsaugos instituciją. Ana juos be priežasties atiminėja iš normalių tradicinių šeimų ir atiduoda lesbietėms bei gėjams. Tą patį, Tu Lietuva, nori padaryti ir pas Save. Kodėl nori, kad Tavo vaikus atiminėtų ir atiduotų neaiškiems tipams? Žinok, blogis ta Norvegija. Ji daug blogiau už angles ir aires, neplautom galvom. Ji negali būti pavyzdžiu mums.

Nemyli Tu emigrantų ir emigrantai nemyli Tavęs. Nors ne, kažkaip ne taip (...). Jie Tave šelpia, nes esi ubagė. Va taip. Bet čia, žinok, ne meilė. Čia gailestis. Esi tokia „biedna“, kad net elektros jau ima trūkti. Bet ginkdie nestatyk atominės. Verčiau atsigręžk į Saulę ir leisk savo, jau bepradedančias žilti, garbanas kedenti vėjui. Sakai brangu? Nu gal ir brangu (...). Be to niokoja kraštovaizdį, kelia nemalonų garsą. Bet vis tiek geriau nei atominė bjaurybė. Paklausk Lino Balsio.

Nemėgsti Tu ir stiprių politikų – Viktoro ir Petro. Kuo jie Tau kliūna? Vienas ketina duoti lengvatinės mėsos ir dešros, padidinti atlyginimus, o kitas kovoja su tais homoseksualais. Tai ką jie blogo Tau daro? Sakai, populistai? Nežinau aš tokio žodžio. Man jie mūsų tautos šviesuoliai, kuriems nenusispjaut į mus ir tradicinę šeimą. Sakai, Gražulis nesirūpino savo šeima? Nu nežinau (...). Ten tikriausiai jo boba sutirštino spalvas. Jai reikia užmesti per kuprą. Musiet senokai gavo.

Lietuva, Tu nepyk, bet aš Tavęs nuoširdžiai nesuprantu. Nesuprantu kas su Tavimi darosi ir kur Tu eini. Tik nesakyk, kad į šviesesnį rytojų. Nemeluok. Netikiu Tavimi ir Tavo saldžiomis kalbomis. Niaukiasi dangus virš Tavęs ir visų mūsų galvų. Kur tas gėris? Ateina, užsieniečiai, kurie atims iš mūsų žemes, kartu su jais ateina ir euras bei homoseksualai. Ateina ir kokia tais juvenalinė justicija, kurios nesuprantu, bet žinau, kad ji niekam tikusi.

Sakai, turėtume dėkoti ES už tai, ką dabar turime? Nu gerai, ji duoda tų pinigų, bet tai, kad aš jokios naudos sau nematau. Lietuva, žinok, aš esu garbingas Tavo pilietis – turiu žmoną ir vaikus, kuriems kartais užmetu per sprandus, kai neklauso manęs. Aš buvau auklėtas tradiciškai, todėl ir saviškius taip auklėju. Kaip ir visi, esu biški nuodėmingas: pageriu, parūkau, pilu kontrabandinį benziną, kartais nesumoku mokesčių, apšaukiu kasininkę parduotuvėje, iškeikiu elgetą, vairuodamas nerodau posūkių, o kitiems, turintiems video registratorius, užmetu per žabtus, nes anie yra skundikai.

Sakai, pilietiški? Nu gal, bet vis tiek. Kad ir kaip, mano supratimu, neteisingai elgiesi, vis tiek Tave myliu. Nors ir smaugi iš lėto savo piliečius ir nerodai jiems pagarbos, vis tiek esi mano Lietuva. Visada Tave ginsiu: nuo rusų ir homoseksualų. Ir dar lenkų. Nežinau kodėl, bet nemėgstu jų. Ir dar ginsiu nuo juodaodžių, visokių ten babajų ir siauraakių. Aš ne nacionalistas. Aš patriotas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!