Taip, nesu aš žurnalistė, nemoku rašyti puikių straipsnių, nebaigiau filologijos studijų ir nemoku pilstyti iš tuščio į kiaurą. Aš tik noriu išsakyti savo nuomonę. Taip, pripažįstu, komentatoriai irgi turi teisę išsakyti savo nuomonę, bet ar tam neturi būti jokių ribų? Kur dingo tolerancija?

Neneigiu, yra ir teigiamų komentarų. Bet kad dažniausiai ir juos užgriūna nepatenkintų komentatorių lavina. Komentarų zona jau spėjo tapti mūšio lauku, kuriame kariaujama siekiant įžeisti kitą žmogų - daug lengviau tai padaryti, kai to žmogaus nė nepažįsti.

Taigi ko siekia tie, kurie juodina ne tik pačius straipsnius, bet ir autorių, kitus komentatorius? Gal čia iš neturėjimo ką veikti? Galėčiau pacituoti ne vieną pavydzį, bet kam to reikia - kas netiki, visada gali paskaityti komentarus. Įdomu, kokia dalis komentatorių tą patį galėtų pasakyti žmogui žiūrėdami į akis. Įtariu, kad mažiau.

Mielieji komentatoriai, Jums daug lengviau parašyti vieną įžeidžiantį komentarą, nei išdėstyti savo nuomonę straipsnyje. Juk daug lengviau peikti kito darbus, nei pačiam kažką kurti ir būti išpeiktiem. Žinau, kad jei vėl apie kažką parašysiu, nesvarbu apie ką: ar apie aktualias visuomenės problemas, ar apie gyvenimišką patirtį, vis tiek būsiu išpeikta komentatorių.

Nežinau, ar čia mentaliteto stoka, ar neturėjimas ką veikti, ar pykčio protrūkis, bet būkit žmonės, būkit tolerantiški. Taigi lauksiu Jūsų komentarų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!