Taigi, gal norite užuominos, broliai lietuviai? Minkti pliušiniai meškiukai. Ar mintys pradeda sutapti? O jei paminėčiau seksualius raudonus šilkinius naktinukus? Ne, aš nekalbu apie pornografiją, kuri klesti Lietuvoje ir apie pažinčių puslapius internete.

Nevulgarinkime to, apie ką šis straipsnis. Na gerai gerai, matau, kad jau pradedate pykti, todėl pasakysiu. Turiu minty visiškai nekaltą ir vakarietišką šventę – Švento Valentino dieną. Taip, būtent ją. Jei kas nors apie ją pamanėte, kai skaitėte užuominas, nusipirkite sau šokoladinį medalį. Na, bet nenukrypkime nuo temos.

Buvau anądien didžiausiame prekybos centre. Maniau, kad pateksiu į didžiulį išpardavimą. Taip, patekau. Prisipirkau labai daug menkniekių. Kainos ir pasiūlymai viliojančios. Tačiau išpardavimas pastebimas tik po to, kai žmonių akys užkliūna už valentininių suvenyrų.

Na taip taip, neširskite, man, ir manau, Jums, labai patinka širdučių formos pagalvėlės, mielas apatinis trikotažas, tačiau juk viskas turi turėti ribas. Net ir patys didžiausi prekybos centrai! Juk neseniai baigėsi kalėdinė prekyba, o štai, žiū, jau Valentinas prasidėjo.

Įdomu, kas bus po vasario 14-osios? Nejaugi matysime kiaušinių dažus ir įvarias dekoratyvines dekoracijas velykiniam vaišių stalui? Manau, kad ne. Mano nuomone, savaitėlei kitai prekybos centrai bus apkrauti Kaziuko mugės atributais. Vyžomis, mediniais šaukštais ir kitomis panašiomis smulkmenomis, kurias galima įsygyti per didžiuosius išpardavimus.

Taigi, mūsų mažoje Lietuvėleje, kurioje tūkstančiai badaujančių ir skurstančių žmonių, vyksta didysis biznėjimo metas. Prekybos centrų savininkai šluojasi pinigus, o mes turtingieji naivuoliai perkame viską, ką tik mums siūlo. Net ir pačius nereikalingiausius rakandus, prie kurių puikuojasi kaina, kuri traukia žmogaus akį.

Taigi brangieji, nenorėjau nieko įžeisti ir nieko kvailinti, tačiau manau atėjo Didžiųjų Apsvarstymų Metas, kai iš mano minėtosios Švento Valentino dienos yra padaromas chaosas ir laikas, kada galima labai lengvai pasipelnyti. Taigi, užteks Mažutėje Lietuvėlėje vykdyti Didįjį Biznėjimo Metą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!