Viskas įvyko spontaniškai. Mano draugas buvo išvykęs pas tėvus savaitgaliui, kadangi ruošiausi rimtam egzaminui likau mokytis namie ir kartu nevažiavau. Šeštadienį vėlai naktį išgirdau, kad kažkas skambina į duris.

Tai buvo mūsų bendras draugas Tomas. Jis su draugais kažką šventė mieste, gana daug išgėrė ir nusprendė užsukti pas mus. Pasakiau, kad draugo nėra, bet Tomui tai mažai rūpėjo – jis įsvirduliavo į namus ir klestelėjo ant sofos.

Kadangi jis buvo ir mano draugas nebuvo kaip išprašyti. Be to, matėsi, kad sunkiau orientuojasi aplinkoje, nusprendžiau leisti jam likti išsimiegoti iki ryto. Pati nuėjau į miegamąjį.

Po kurio laiko pajutau, kad Tomas atsigulė šalia į mano lovą. Apėmė keistas jausmas. Buvau dar mieguista. Staiga jis ėmė ir prisiglaudė, pradėjo mane liesti. Ir aš pasidaviau, tiksliau nesipriešinau. Su draugu santykiai buvo atšalę ir intymumo nebuvo jau gana ilgą laiką, o man to labai norėjosi.

Ryte Tomas išėjo, net gerai nežinau, ar ką pamena. Dabar bijau, kad gali pasakyti mano draugui. Pati nežinau, ar turėčiau prisipažinti. Nežinau, kaip elgtis. Vaikinas man brangus, bet viskas nebe taip, kaip buvo anksčiau. Ir ar jis sugebėtų atleisti už tai, ką padariau, ar tai jau reikštų skyrybas. Ir kaip man pasielgti?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)