Beje, žinoma, tai nieko nereikš, nes gali būti ir visiška baidykle ir tapti dama. Tai nuspręs „trejetas“ projekto herojus. Jo dėka tapsi vieno vakaro žvaigžde ir visą gyvenimą pažįstamų akyse liksi „šeške“ arba „septynke“.

Taip, galime kalbėti apie pačių merginų kvailumą, savivertę ir didelį norą pabūti įžymia nors kortų kaladėje, bet šis tekstas ne apie tai. Šis tekstas apie ciniškumą. Taigi, nepamirškime ir projekto cinikų. Šauniojo juokelių meistro, projekto komandos ir netgi pačių žiūrovų, kurie apsiputoję iš laimės žiūrės.

Pereikime prie kito žymaus aštrialiežuvio ciniko – maisto ir žmonių kritiko. Žmogaus, kuris piktinasi tuo, kad žmonės turguje derasi. Žmogaus, kuris trina jam nepatinkančius komentarus „Facebook“. Žmogaus, kuris nesupranta, kad net ir labai protingam individui didelis atlyginimas nebūtinai yra gyvenimo tikslas. Žmogaus, kuris žino, kad būti cinišku apsimoka. Jei atvirai, nelabai čia ką ir pakomentuosi. Iš didelio rašto ne pirmą kartą išeinama iš krašto. Tik kažkaip truputį nejauku pasidaro suvokus, koks ribotas ir nelankstus yra didysis mūsų cinikas.

Beje, ponaitis turi ne mažiau įtakingų cinikų draugų. Žymioji stilistė, „persekiojanti“ „pupytes“ ir sekanti kiekvieną infantilų jų žingsnelį. Žymusis „šoumenas“, kuris net parduotuvėje jau nebesusigaudo, kur eteris, o kur realybė… Ir dar daug daug kitų be galo „šmaikščių“, „šiuolaikiškų“ ir „drąsių“ šaunuolių.

Visus šiuos šmaikštuolius vienija „maroziški“ juokeliai, labai platus žodynas, kuris nuolat papildomas naujais gatviniais keiksmažodžiais, nuolatinis dalyvavimas „Facebook“ gyvenime, giriamasi aukštomis pajamomis ir, žinoma, nuolatinis ciniškumas.

Kas kaltas, kad jie garsūs? Kas kaltas, kad cinizmas yra madingas? Pagalvokite dar kartelį, mielieji. Pagalvokite, kai juoksitės iš naujos „Facebook“ fenomenės nuotraukos. Pagalvokite, kai pasimėgaudami žiūrėsite naują televizijos šou. Pagalvokite, kai juoksitės iš humoristo kandaus juokelio. Tiesiog imkite ir nors kartelį padarykite tai, ko dar nepadarėte domėdamiesi šiomis „karštomis“ naujienomis – pagalvokite.

P.S. tekste neminimi konkretūs žmonės. Jei atpažinote save ar savo mėgstamą herojų, tai vėlgi tik Jūsų ir dar kartelį Jūsų pačių problema.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!