Tądien nešiojate įsisegę trispalvį ženkliuką? Kasmet vasario 16-ąją ruošiate ypatingą desertą? O gal tądien apsirengiate Lietuvos spalvomis ar vykdote ypatingą atrakciją? Pasidalinkite nuotrauka, kurioje užfiksavote savo šios ar ankstesnės vasario 16-osios šventės akimirkas ir laimėkite prizą – Hinrich-Boy Christiansen knygą „Su šūksniu hurra – pirmyn!“.Galite siųsti ir pasakojimą, kokia buvo įsimintiniausia Jūsų vasario 16-oji.

Tuo metu nuotraukas, kuriose įamžintos Jūsų kasdienybėje pamatytos trispalvės, kviečiame siųsti el. pašto adresu trispalve2015@gmail.com arba įkelti nuotraukas į akcijos socialiniame tinkle „Facebook“ puslapį (facebook.com/vasario16). DELFI Piliečio gautas nuotraukas, atitinkančias šio konkurso temą, taip pat perduosime Gabijos gimnazijos mokinių savivaldos nariams – jos vėliau bus sujungtos į bendrą mozaiką, Lietuvos kontūrus.

Jūsų nuotraukų laukiame iki vasario 17 d.!

Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo vasario 12 d. iki vasario 17 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. vasario 18 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – Hinrich-Boy Christiansen knyga „Su šūksniu hurra – pirmyn!“

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais. Konkurso dalyviai sutinka, kad jų atsiųstos nuotraukos būtų panaudotos Gabijos gimnazijos mokinių bendrai mozaikai.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Nugalėtojais tapo Sonata ir Gintaras, pasidalinę nuotrauka iš Maldyvų. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)