Skaitytojas panoro suskaičiuoti, koks, jo manymu, yra kirpėjų uždarbis.

„Pavyzdžiui, vyriškas kirpimas užtrunka apie 30 min. ir kainuoja 8 eurus. Per darbo dieną apkerpama apie 15 vyrų. Darbo kėdės nuoma per dieną kainuoja 20 eurų. Taigi, mano manymu, per dieną vyrų kirpėja uždirba 100 eurų, per 22 darbo dienas – 2200 eurų – kosminė alga“, – savo hipoteze apie kirpėjų algas dėstė skaitytojas.

Šia tema DELFI Piliečio jau buvo diskutuota anksčiau – tąkart portalas rašė tiek apie suabejojusius kirpėjų mažomis algomis, tiek publikavo pačių kirpėjų tekstus, kur jie įvardijo, kiek uždirba.

Prašome pasisakyti dirbančių paslaugų sferoje savarankiškai – kirpėjus, manikiūrininkus, meistrus, santechnikus ir kitus – ir atskleisti: ar žmonių nuomonę apie didžiulę jūsų algą – teisingi? Pasidalykite, kiek uždirbate per mėnesį ir kiek tenka išleisti, organizuojant darbą. Jūsų anonimiškumą garantuojame!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (691)