DELFI skaitytoja jau anksčiau yra pasidalinusi pasakojimu apie tarsi iš pasakos atėjusią pamotę. „Jos vaikai tapo jam pirmenybe, nors jie jau tada buvo pilnamečiai. Jis (tėtis – DELFI) bijodavo mums skirti laiko ir dėmesio, nes pamotei tas labai nepatiko. Mes su sese jausdavom, jog jis tarsi nori, tačiau prie jos jis buvo aklas...“, – rašė ji anksčiau.

Žinoma, būna ir tokių vaikų, kurie labai džiaugiasi tėčio ar mamos naujuoju partneriu.

Prašome pasidalinti savo patirtimi, kaip vaiką supažindinti su naujuoju drauge ar draugu, kokios reakcijos esate sulaukę? O gal buvo taip, kad dėl vaiko ir išsiskyrėte su nauja meile? Jei teko tokioje šeimoje gyventi kaip atžalai, papasakokite – ar patėvis ar pamotė gali tapti tikrais šeimos nariais, kaip tai pasiekti?

Laukiame Jūsų istorijų ir patarimų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Šeima“, jas atsiųsti galite ir naudodamiesi nuoroda žemiau. Konkursas vyksta iki lapkričio 4 d. Vienam nugalėtojui padovanosime dvi knygas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)