Angliškai portalui parašęs skaitytojas piktinosi „Lietuvos geležinkelių“ teikiamomis paslaugomis. Pasak jo, traukinys, kuriuo važiavo skaitytojas, į Kauną atvykti pavėlavo 50 minučių, o pasiekęs Vievį, ten sustojo valandai.

„Keleiviai pasimetę, vyrauja chaosas, – piktinosi Vievyje „įstrigęs“ keleivis. – Dabar žmonės vaikštinėja traukinių bėgiais, kas yra labai „saugu“. Esu labai „patenkintas“ tuo, kaip neprofesionaliai dirba „Lietuvos geležinkeliai“. Jie mielai ima mūsų pinigus, bet įgyvendinti tai, ką siūlo, jiems per daug vargo. Esu nustebęs, kad traukiniai nėra traukiami arklių.“

Skaitytojas sakė, kad iš Kauno į Vilnių važiavo į darbovietę, tačiau ją informavo, kad valandą vėluos.

DELFI kreipėsi į „Litrail“ atstovę spaudai Ingą Čiuberkytę, kuri nurodė, kad nemaloni situacija susiklostė dėl gaisro.

„Atsiprašome keleivių už patirtus nepatogumus šį rytą dėl nenumatyto įvykio – paryčiui kelyje Lentvaris–Vievis ūkiniame traukinyje po atlikto bandomojo važiavimo nuo stabdžių sistemos susidarė gaisro židinys. Dėl šios priežasties buvo atšaukti keli traukiniai maršrutu Vilnius–Kaunas–Vilnius bei užlaikyti jau išvykę. Gaisro židinys buvo operatyviai pašalintas. Siekiant maksimalaus saugumo reikėjo apžiūrėti kelią, ar nėra pažeidimų, patikrinti kontaktinius laidus, tad dar kurį laiką buvo uždarytas vienas kelias“, – paaiškino I. Čiuberkytė.

„Visiems keleiviams, patyrusiems nepatogumų, bus išmokėtos kompensacijos, numatytos keleivių vežimo taisyklėse“, – nurodė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)