Italų logika: jeigu buvai Italijoje, bet neturėjai vaikino italo – Italijoje nebuvai.

Jei būsi avis – italas bus Tavo ganytojas.

Jeigu vaišinate italą, o jis nesivaišina, neišsigąskite: taip yra ne todėl, kad blogai pasiūlėte – jis tiesiog bijo, kad kitą kartą gali tekti vaišinti jam.

Jeigu italui mama iki 30 metų nelygina marškinių – jis ne italas.

Jeigu italas jums sako „vedremo“ (liet. pažiūrėsime), tą pačią akimirką galite pamiršti savo sumanymą.

Jei jis sako, kad nieko iš jūsų nenori, vadinasi, nori taip daug, kad rekomenduotina daugiau nebesusitikti.

Jeigu jums per dieną 1500 kartų pasako „bella“ (liet. graži), dar nereiškia, kad esate graži.

Jeigu italas leidžia suprasti, kad jus apgavo, vadinasi, jūs apgavote jį. Taip yra todėl, kad italų naudojami sukčiavimo metodai pagrįsti emocijomis, o ne logika. Taigi subtiliai juos patobulinus ir panaudojus prieš juos – jie tikrai bus veiksmingi.

Jeigu esi šviesiaplaukė, turi pakankamai baltus dantis, bent šiek tiek kalbi itališkai, mėgsti picą, žinai, kas yra Berluskonis ir atvirai rodai jam neapykantą, supranti, kada mirksėti, o kada ne – italas tave ves rytoj (su sąlyga, kad vedybų dieną jam bus ne mažiau kaip 35 metai).

Italijoje dirba tik rumunai, albanai, rusai, ukrainiečiai, kinai. Kodėl? Jei italams darbas nėra poilsis, vadinasi, tai nėra darbas. Tokiu atveju jie eina į Darbo biržą, Italija jiems moka bedarbio pašalpą, kuria jie mielai dalinasi su lietuvėmis Vilniuje, „Prospekto Pub“ bare.

Jeigu norite gyventi taip ilgai kaip italai, savo dieną organizuokite maždaug taip: 10 ryto, kai įprastai prasideda darbo diena, gerkite bare „Espreso“ kavą, po to grįžkite į darbą ir sudarykite dirbančio žmogaus įspūdį, 4 valandą popiet eikite namo, bet pakeliui dar užsukite į barą – išgerkite ko nors; grįžę namo nusnūskite valandėlę arba pasimylėkite, jei turite su kuo, po to – vėl eikite į barą. Grįžę, savaime suprantama, eikite miegoti, nes ryt ryte reikės anksti keltis į darbą.

Jei italas vairuodamas netyčia pamato šviesiaplaukę užsienietę ir sugeba nenuversti už 5 metrų stovinčio konteinerio, jis turi sugebėjimų vairuoti transporto priemonę.

Jei picą valgote su kečupu ir majonezu, darote gėdą visai Italijai, tačiau jei jūs atvykote į Italiją, bet jūsų moralinės vertybės netvirtos, neabejokite – tikrai padarysime gėdą visai Lietuvai.

TAISYKLĖ-IŠIMTIS: jei Italijoje pavyko sutikti žmonių, kuriems negalioja šios 12 taisyklių, esate laimingas žmogus.

P.S. į straipsnį neverta reaguoti rimtai, nes žmogus į taisyklių rėmus netelpa.