Panevėžyje, apie 17-ą valandą J. Janonio gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu ant šaligtavio užskriejo „VW Bora: automobilis. Atrodo, šis incidentas tėra paprasta avarija, tačiau abu dalyviai čia jautėsi teisūs, tad be policijos vairuotojai neišsivertė. Eismo įvykio deklaracijų vyrai taip ir nepildė, kadangi nerado kompromiso ir nesusitarė, kuris kaltas dėl avarijos.

„VW Sharan“ vairuotojas, kurio automobilis net nebuvo kliudytas, tvirtino, kad iš paskos važiavęs „VW Bora“ jį lenkė per kairę pusę tuomet, kai šis jau atlikinėjo posūkį į kairę. Tuo metu į šaligtavio bortus savo automobilį sudaužęs „VW Bora“ vairuotojas sakė, kad šitaip bandė išvengti eismo įvykio, nes neva „VW Sharan“ staiga stabdė.

Po avarijos eismo įvykio vietoje pirmieji pasirodė ugniagesiai gelbėtojai. Tiesa, darbo čia jie beveik neturėjo. Ugniagesiai buvo iškviesti tuomet, kai iššovus oro pagalvėms, vėliau iš jų pradėjo rūkti dūmai. Siekiant apsaugoti „VW Bora“ nuo gaisro ir dar didesnių nuostolių, buvo iškviesta ši specialioji tarnyba.

Nors policijos pareigūnai vairuotojams mandagiai pasiūlė pildyti eismo įvykio deklaraciją, tačiau tą daryti šie kategoriškai atsisakė. Policininkams beliko registruoti eismo įvykį ir aiškintis, kuris vairuotojas kaltas dėl šio incidento.

Beje, „VW Bora“ vairuotojas liejo apmaudą ir dėl to, kad išsiskleidė abi priekinės oro pagalvės. Anot vairuotojo, jei šaligtavio bortas būtų buvęs kiek žemesnis, pagalvės nebūtų iššovusios. Anot vyriškio, dabar tai tik papildomi nuostoliai.