Kiekvienas žmogus patiria įvairius gyvenimo išbandymus. Netektys. Praradimai. Nelaimingi atsitikimai. Su tuo susidūrę, kaip ankščiau buvo įprasta, stengiamės susitaikyti, nusiraminti, atsibusti iš slogaus košmaro ir po truputį grįžti į kasdieninį gyvenimą dar labiau subrendę ir užgrūdinti gyvenimo. Bet susimąsčiau, kad yra dar vienas būdas kaip susigyventi su skausmu – paversti jį viešu ir paskelbti apie ištikusią nelaimę „Facebook“ svetainėje.

Būtent taip ir pasielgė viena garsi mergina. Tikriausiai ji jautė pareigą ir atidavė duoklę už žinomumą visuomenei. Galima daug ironiškų minčių dėstyti toliau. Galbūt ji kenčia, jai skaudu ir ji nežino kaip kitaip išreikšti skausmą, bet „stop“! Ar ne per daug savanoriško atvirumo? Negi vardan populiarumo pradedama elgtis beprotiškai, pamirštamos žmogiškosios vertybės, išnyksta nuoširdumas ir net natūralus sielvartas...

Norėčiau, kad visi pasamprotautų, kad tai, kas vyksta virtualioje erdvėje, šiandien tampa amoralu. Vis daugiau žmonių tampa pasiryžę prarasti orumą ir dėl „pripažinimo“ ryžtasi viskam, net apsinuoginti, ne tik kūną, bet ir sielą. Bijau, kad tai gali būti naujas būdas, kaip lengviausiu keliu tapti žinomu, kai niekuo nenusipelnęs žmogus, tik išreklamavęs patį save kaip produktą, gali pradėti vadintis sensacija. Linkiu kuo mažiau tokių žmonių.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!