Į DELFI kreipęsis skaitytojas teigė, kad šūvių garsus išgirdo netoli viešbučio „Belvilis“. Nustebęs skaitytojas stebėjosi abejingumu į šį įvykį. Buvo girdėti ne tik šūvių garsai, bet ir matyti dūmai.

Susisiekus su „Belvilio“ administracija, informacija apie netoliese girdimus šūvius buvo patvirtinta. Pasak administratorės, šūviai „nenormaliu garsu“ girdimi nuo 6.30 val. „Aišku, mes nukentėjome labiausiai, nes žmonės skundžiasi, supraskit – nuo pusės 7 val. ir dar šaudo, ne fejerverkai, o šūviai“, - teigė administratorė. Jos žiniomis, garsai sklinda iš netoliese vykstančios stovyklos, bet apie rytinį renginį viešbutis perspėtas nebuvo.

Apie tai, kad šūviai girdimi iš stovyklos, DELFI patvirtino ir Utenos apskrities policijos pareigūnai. Jie sulaukė ne vieno skambučio dėl pasigirdusių šūvių, tačiau patvirtino, kad renginys yra legalus ir nusikaltimas neįvyko.

DELFI žiniomis, budinantys garsai sklido iš pirmakursių studentų stovyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)