Į DELFI kreipęsis skaitytojas sakė, kad sūrelių „Karums“ išpardavimą, per kurį jų kaina jo žiniomis buvo tokia pati, kaip ir įprastu metu, pastebėjo „Iki“ parduotuvėje Kaune. Vyriškis nustebo, kad prekės kaina neva sumažinta nuo 1,85 Lt iki 1,49 Lt, nors šie, jo teigimu, visada tiek ir kainuoja. „Visada perku už tokią kainą ir ten tikrai niekad nebūdavo tos kainos (1,85 Lt – DELFI)“, - teigė jis.

Pirkėjas pasakojo, kad yra matęs, jog šie sūreliai akcijos metu kainuoja 0,99 Lt.

DELFI komentaro pasiteiravo parduotuvės „Iki“ atstovų. Jų teigimu, dėl susidariusios situacijos kaltas žmogiškasis faktorius – išpardavimas turėjo būti paskelbtas lentyna aukščiau esančiomis prekėms.

„Pirkėjos minima situacija susidarė dėl to, kad vienos „Iki“ parduotuvės darbuotoja per klaidą prie pirkėjos minimų sūrelių užkabino akcijos ženklą su nubraukta kaina, nors ši kaina galiojo viena lentyna aukščiau sudėtiems varškės sūreliams „Rytas“. Jokiu būdu nesistengiame klaidinti savo pirkėjų – mums taip pat apmaudu, kai įsivelia žmogiškų klaidų. Dedame daug pastangų, kad jų pasitaikytų kuo mažiau“, - sakė prekybos tinklo „Iki“ vykdomasis direktorius Darius Malakauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)