„Rugsėjo pradžioje teko apsilankyti „Rimi“ parduotuvėje. Prie kasos kasininkė padavė limpakojį (parduotuvėje pirkėjams platinamą žaisliuką – DELFI) ir nuskaitė prekes. Namuose pasižiūrėjus į pirkimo kvitą pastebėjau, kad limpakojis kainavo 0,49 euro centus“, – stebėjosi DELFI skaitytoja, sužinojusi, kad už žaisliuką susimokėjo.

„Suprantama, kai tuos žaisliukus dalija už dyką ir taip stengiasi pritraukti pirkėjus su vaikais, tačiau kai reikia už jį dar susimokėti – kitas reikalas. Galbūt kasininkė pamiršo jį išminusuoti?“, – teiravosi pirkėja.

DELFI kreipėsi į „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių atstovę Giedrę Bielskytę, kuri paaiškino, kad limpakojai nemokamai dovanojami visiems pirkėjams, perkantiems už daugiau nei 10 eurų.

Pirkėjai limpakojį teko sumokėti todėl, kad jos pirkinių kaina pritaikius nuolaidą 10 eurų nesiekė (o be nuolaidos 10 eurų viršijo). Vis dėlto, kasininkė iš pradžių pirkėjai įteikė žaisliuką, o tik tuomet paprašė nuolaidų kortelės, su kuria galutinė suma už pirkinius sumažėjo ir sistema automatiškai įskaičiavo mokestį už limpakojį.

„Labai atsiprašome pirkėjos, nes šiuo atveju sistemoje įsivėlė klaida. Labai kviečiame ją ateiti su čekiu atgal į mūsų „Rimi Hypermarket“ Savanorių pr. Vilniuje, ir jai bus grąžinti pinigai. Dar kartą atsiprašome“, – nurodė G. Bielskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)