Skaitytojo atsiųstoje nuotraukoje – kebabus pardavinėjantis automobilis. Tuo metu virš ant jo stogo esančio užrašo „kebabai“ pastatyta nuoroda, rodykle demonstruojanti kryptį į sporto klubą.

Ji lyg ragina – greitojo maisto patiekalą iš mėsos mėgstantiems žmonėms derėtų nepamiršti ir apie savo sportinę formą, kurią galima pagerinti čia pat įsikūrusioje įstaigoje.

Pamatęs skaitytojo atsiųstą nuotrauka, saviške panoro pasidalinti ir kitas skaitytojas, neįprastą vaizdelį užfiksavęs Garliavoje, Kaune.

„Aš irgi turiu nuotrauką, kuri, manau, gerai atspindi Lietuvos būseną. Trumpai būtų galima apibūdinti taip: „verslas klesti, dvasingumas merdi“. O užkliuvo todėl, kad šalia „Maximos“ ant apleistos bažnyčios parašyta - „Parduodama“, - rašė nuotrauką atsiuntęs skaitytojas.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)