Bent jau taip atrodo pasižiūrėjus DELFI skaitytojo atsiųstą vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip dvi merginos pasivažinėjimą BMW automobiliu paįvairina išlindusios per viršutinį liuką.

DELFI skaitytojas atsiųstą vaizdo įrašą pavadino lakoniškai – „Atšilo oras“. Jis teigė, kad netikėtą vaizdelį užfiksavo Šiauliuose, Vilniaus ir Dubijos gatvių sankryžoje, važiuojant Radviliškio kryptimi.

Vaizdo įraše matyti, kaip iš važiuojančio BMW automobilio stoglangio išlenda mergina ir prisėda ant automobilio stogo. Vėliau prie jos prisijungia ir kita, merginos apsikabina ir kelionę tęsia važiuodamos nebe automobilio viduje, bet ant stogo.

DELFI jau anksčiau rašė, kad 2013 m. vasarą dvi merginas ant automobilio stogo vežiojusiam vaikinui policija skyrė baudą už tai, kad jis „chuliganiškai vairavo automobilį nesilaikydamas atsargumo ir keldamas pavojų keleiviams, kuriuos be jokio aiškaus tikslo ir motyvo vežė ant automobilio stogo ir variklio dangčio. Tokiais veiksmais buvo sukeltas pavojus keleivių saugumui“.

Neturinčiam dviejų metų vairavimo stažo P. M. (gim. 1994 m.) skirta 1 tūkst. litų bauda ir 12 mėnesių atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)