Vilnietis juokavo, kad sausainiai buvę skanūs, tačiau pagal nurodytą galiojimo datą – jau nebetinkami vartoti. Tomas skanėstą parduotuvės „Norfa“, esančios Ukmergės g., Vilniuje, lentynoje rado ketvirtadienį, o ant sausainių pakuotės esanti galiojimo data nurodo, kad juos reikėjo suvartoti iki trečiadienio.

„Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis atsiprašė pirkėjo už susidariusią situaciją.

„Prekės, kurių galiojimo laikas baigėsi, yra išimamos iš lentynų ir utilizuojamos. Tuo užsiima salės darbuotojai, vadovaujami, kurios nors iš vėdėjų. Tai daroma kiekvieną diena, - sakė jis. - Prekių - tūkstančiai, ir be abejo, kad tai gali pasitaikyti, belieka tik atsiprašyti pirkėjo. Tokie dalykai pasitaiko visur. Aišku, mes stengiamės, kad tokių dalykų būtų kuo mažiau , visiškai tokių klaidų išvengti, manau, yra neįmanoma“.

Pasak D. Ryliškio, tokiu atveju pirkėjas gali kreiptis į parduotuvės vadovą, ir jam bus grąžinti pinigai už prekę bei atlyginta žala.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)