Skaitytojas tokiu vaizdu pasibaisėjo – žuvis, pasak jo, buvo dar gyva, bet „apipilta ledu ir parduodama“. Jis nesuprato, kodėl erškėtas neatsidūrė akvariume, kaip kitos pardavimui skirtos gyvos žuvys.

„Juk jei žuvis dar gyva, ją reikėtų laikyti akvariume kaip kad karpius, o ne palaidotą lede ir parduodamą it negyvą“, – piktinosi jis.

DELFI kreipėsi į „Norfa“ spaudos atstovą Darių Ryliškį, kuris atsiprašė skaitytojo už patirtas nemalonias emocijas.

„Mes iš tiekėjų gauname atšaldytą žuvį t. y. žuvis, kuriai buvo atimta gyvybė ir padėta ant ledo. Tai laikoma šviežia žuvis, kuri yra atšaldyta ir yra laikoma ant ledo, kad nesugestų.

Šuo atveju čia yra atšaldyta žuvis, tiekėjas ją nugalabijo ir atsiuntė mums. Manau, kad žuvis buvo neseniai nugalabyta ir galbūt refleksai kažkokie pasireiškė. Galima tiktai atsiprašyti pirkėjo už nemalonias akimirkas, bet mes laikomės visų taisyklių ir prekiaujame, suprantama, negyva žuvimi“, – sakė pašnekovas.

D. Ryliškis patikslino, kad tokiu atveju reiktų kreiptis į parduotuvės administraciją.

Esate užfiksavę ką nors panašaus? Norite pasidalinti pastebėjimais iš parduotuvių? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)