„Prieš daug metų man teko vaidinti sniegeną... Turėjau raudoną prijuostę, sparnus ir snapą... Ir man labai patiko mano kostiumas. Brolis buvo pieštukas... Neklauskit manęs, kodėl. Aš neatsimenu. Aš tik žinau, kad mums buvo smagu. Niekada nesureikšminom kostiumų. Ir visada žiūrėjom į tai kaip į nuotykį...“, - rašo DELFI skaitytoja Aida.

„O prisiminimai, kaip tėvelis mums gamino kaukes, kiek darbo įdėjo, išlikę iki šiol. Ir už tai jam ačiū. Todėl ir savo vaikams gaminu kaukes pati. Įtraukiu į procesą ir juos, kad galėtų pasirinkti, pasakyti, kas jiems gražu, kas ne... Mums tai - pramoga ir galimybė praleisti šiek tiek laiko kartu“, - pasakojo moteris.

Pasidalinkite savo istorija – iki šiol prisimenate vaikystėje dėvėtą kostiumą, kuris sugraudino? O gal patyrėte sunkumų gamindami jį savo mylimai atžalai? Papasakokite, jei turite patarimų, kaip tinkamai ir paprastai paruošti vaiką šventei, ir atsiųskite šaunaus vaiko kostiumo nuotrauką! Laukiame Jūsų laiškų el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kostiumas“.

Primename, kad DELFI Piliečio rubrikoje publikuojamų tekstų autoriai kiekvienos savaitės pabaigoje gali gauti ypatingą prizas už geriausią istoriją, pranešimą apie įvykį ar puikiai pateiktą nuomonę!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)