Ji paskambino kelioms prieglaudoms (kuriose nebuvo laisvų vietų), o tada tiesiog griebė katytę ir tiesiai į veterinarinę tarnybą teirautis dėl nekaltai vadinamos procedūros „užmigdymo“. Anot šeimininkų, priežastis labai rimta: Silva gera katytė, tačiau namie „atsirado“ 1 m. vaikelis, kuris žaidžia su katyte „taip, kaip moka“, o katytė kažkodėl nepatenkinta ginasi ir dreskia. „Juk vaikas svarbiau!“ – neabejotinai teisiu tonu istoriją užbaigia vyras.

Taip Silva atsidūrė „Naminukų“ globoje, net nesupratusi, ką namuose turėjo daryti kitaip, kad nebūtų „nurašyta“ kaip ne itin svarbi. Žinoma, Silva liūdi, nes tokiomis aplinkybėmis teko pamatyti kitokią gyvenimo pusę ir vietą, kur atsiranda nepageidaujami augintiniai. O Silva – rami, draugiška ir gera katytė. Ji netrukus bus sterilizuota ir paskiepyta.

Norime kuo greičiau ištaisyti šį nesusipratimą Silvos gyvenime ir atrasti jai naujus šeimininkus, tik šįkart tokius, kuriems jos gyvybė atrodys kur kas vertingesnė. Ieškome namų, kur Silva būtų mylima. Jei tik galite juos padovanoti, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius)!